text_item_name (098) 260-89-83 +38 (099) 369-37-98 +38 (098) 260-89-83 shop@nagorodi.com.ua
Інтернет-магазин Nagorodi
111

Зарядний пристрій Daewoo DW 1500 Expert Line

Код товару: DW 1500
  • Зарядний пристрій Daewoo DW 1500 Expert Line
грн 2995 OutOfStock
2 995 грн
Остання ціна
На даний момент товару немає у наявності, але ми можемо повідомити Вас, коли товар з'явиться
Повідомити про наявність
Зарядний струм, А 2-15 А RMS
Ємність акумулятора,А*ч від 20 до 300
Тип акумулятора Свинцево-кислотні батареї WET, MF, AGM, GEL
Ступені заряджання 6
Напруга, В 230
Код товару: DW 1500
xxl
Сертифікат
Офіційна гарантія
Гарантія повернення
Передпродажна підготовка
Технічне обслуговування
200 грн за розпакування Даруємо 200 грн за розпакування товару.
Автор кожного відеоролика, який редакція сайту вважатиме якісним, отримає заохочувальний промокод на 200 грн
Безкоштовна доставка Ми доставимо Ваші покупки у будь-яку точку України цілком безкоштовно і зручним для Вас перевізником. У разі замовлення товару з післяплатою - повернення грошей також за наш рахунок. Ви сплачуєте тільки за товар!
  • «Розумний» зарядний пристрій Daewoo DW 1500 є універсальним: він може використовуватися для зарядки 6-, 12- і 24-вольтних акумуляторних батарей різних транспортних засобів (у тому числі човнів і снігоходів), а також сільгосптехніки та іншого обладнання. Підходить для застосування зі свинцево-кислотними акумуляторами WET, MF, AGM, GEL (20—300 А·год). Завдяки мікропроцесору 12 Bit ADC він самостійно оцінить стан і ступінь зарядженості АКБ і подасть струм відповідної сили і необхідну напругу. Таким чином, заряджання відбувається максимально ефективно, і, як наслідок, АКБ служить довше.

    Шестирівнева система заряду сприяє дбайливому живленню та відновленню АКБ. За параметрами процесу дозволяє стежити LCD-дисплей. Він попередить про помилки, якщо підключення було здійснене неправильно. Отже, навіть новачок зможе успішно працювати з пристроєм.

    Низка корисних функцій робить дану модель незамінною в господарстві. Наприклад, є функція 12-годинного «запам'ятовування», яка стане в нагоді в разі відключення електропостачання під час заряджання батареї і збереже інформацію про момент переривання процесу. Коли напруга відновиться, заряджання розпочнеться ​​з цього етапу. Важлива функція — автоматичне регулювання напруги відповідно до температури повітря (від −20 до +50 ° С). Якщо температура низька, вихідна напруга збільшується (і навпаки).  А функція відновлення батареї (десульфатування) сприяє продовженню терміну її експлуатації. У разі сульфатування пластин напруга автоматично подається в імпульсному режимі, щоб усунути сульфати з їхньої поверхні і відновити ємність акумулятора.

    Ще однією перевагою зарядного пристрою Daewoo DW 1500 є його висока надійність. Це досягається і за рахунок відображення сигналів про неправильне підключення на дисплеї, і за рахунок захисту від короткого замикання (у разі контакту плюсової та мінусової клем зарядного пристрою після під'єднання до електромережі процес заряджання не почнеться). Також передбачений захист від перегріву під час тривалої роботи і від вологи (IP 20), що дає можливість без побоювань експлуатувати пристрій у гаражі або ангарі.

    Термін основної гарантії на зарядний пристрій становить 1 рік, але його можна подовжити. Додаткова гарантія 2 роки надається у разі дотримання умов реєстрації та своєчасного технічного обслуговування.

    Додаткова інформація для покупця:

    DW 1500 (до 300 А•год) — пристрій з найвищим показником ємності зарядних акумуляторних батарей, представлений на цьому сайті. Йому передує DW 800 (до 200 А•год). Модель DW 450 (до 120 А•год) — молодша модель в лінійці зарядних пристроїв Daewoo.

    Обрати інші автомобільні товари можна в розділі «Автотовари».

  • Основні характеристики

    Зарядний струм, А 2-15 А RMS
    Ємність акумулятора,А*ч від 20 до 300
    Тип акумулятора Свинцево-кислотні батареї WET, MF, AGM, GEL
    Ступені заряджання 6
    Напруга, В 230
    Вихідна напруга, В 6
    12
    24
    Світлодіодний індикатор є
    Захист від зворотньої полярності є
    Захист від короткого замикання є
    Захист від перегріву є
    Клас захисту IP 20
    Функція відновлення/Десульфатування є
    Функція тесту стану АКБ є
    Дисплей LCD
    Розміри (Д×Ш×В), мм 198x178x250
    Вага, кг 1.5
    Режими авто
    глибокий
    стандартний
  • Відгуки покупців (0)

    Написати відгук
    Ваша оцінка:
    Iм'я:
    Е-mail:
    Відгук:
    Залишити відгук

Есть необработанные заказы

Notice: Undefined variable: newOrdersExists in /home/autobook/nagorodi.com.ua/www/catalog/view/theme/new_polianna/template/common/footer.tpl on line 491Необработанных заказов: